Senior Software Developer (Tampere)

Quux Oy:n kehitystiimi hakee  Tampereelle Senior Software Developeria asiakasprojekteihin. Oletko sinä etsimämme tiiminvetäjä?

Quux Oy on pirkanmaalainen nouseva ohjelmistotalo, jonka ohjelmistokehityksen sydän sijaitsee Tampereen Onkiniemessä. Yritys keskittyy tilaus-toimitusketjun hallintaa tehostavien ohjelmistoratkaisujen kehittämiseen. Sovellukset joiden parissa toimimme sijoittuvat laajalla skaalalla device-edge-cloud -ympäristöihin. Asiakkaitamme ovat  niin kotimaiset PK-yritykset  kuin kansainväliset  pörssiyhtiötkin. Erityisen vahva osaaminen meillä on ajoneuvoteollisuuden automatisoiduista ohjelmistotuotannon prosesseista.

Senior Software Developerina pääset paitsi osallistumaan itse kehitykseen myös tukemaan kehitystiimejä vaatimusten toteuttamisessa, valvomaan tuotearkkitehtuurin toteutumista sekä organisoimaan tarvittaessa arkkitehtuurimuutosten suunnittelua. Työssäsi arvioit vaatimusten vaikutusta tuotearkkitehtuuriin, sekä neuvottelet ratkaisuista asiakkaidemme ja muiden teknologiatiimiemme edustajien kanssa.

Tehtävässä menestymisessä auttaa:

  • Monipuolinen tekninen osaaminen ja ohjelmistokehitysmenetelmien ja -työkalujen laaja-alainen hallinta. Pitkä kokemus C++/Java/.Net, TypeScript/JavaScript, sekä AWS/Azure palveluista.
  • Kokemus REST API toteutuksista (JSON, SOAP).
  • Kokemus relaatiotietokannoista (PostgresSQL, MySQL), sekä NoSQL tietokannoista (MongoDB, BaseX, Redis) ja muista käyttämistämme teknologioista (esim. Nginx, Docker).
  • Kokemus erilaisista XML teknologioista.
  • Laaja-alainen kokemus sovellusten kehittämisestä erilaisissa ympäristöissä. Arvostamme erityisesti  pientäkin kokemusta erilaisista käyttöjärjestelmistä ja sulautetuista ympäristöistä.
  • Hyvät kommunikointi- ja tiimityötaidot suomeksi ja englanniksi.

Meillä on tarjolla sinulle:

  • Mielenkiintoisia ohjelmistoprojekteja moninaisissa ympäristöissä.
  • Erittäin kokeneen ydintiimin tuki.
  • Näköalapaikka modernien ohjelmistoteknologioiden hyödyntämiseen ja kehittämiseen.
  • Kansainvälinen toimintaympäristö.

Meillä Quuxissa on joustava työkulttuuri ja mahdollisuus  etätyöskentelyyn myös normaalioloissa. Meillä kehityt haastavissa projekteissa guruksi, halusit tai et. 

Hae mukaan Tampereen huippuluokan kehittäjätiimiimme!

Jos kiinnostuit meistä ja työtehtävästä niin lähetä hakemuksesi sekä CV sähköpostilla osoitteeseen [email protected] viimeistään 18.6.2021 klo 16:00 mennessä. Paikka täytetään joustavasti sopivan henkilön löydyttyä.