Lead Developer (Tampere)

Quux Oy:n kehitystiimi hakee joukkoonsa Tampereelle Lead Developeria asiakasprojekteihin. Oletko se Sinä?

Tehtävän kuvaus


Lead Developerina pääset paitsi osallistumaan itse kehitykseen myös tukemaan kehitystiimejä vaatimusten toteuttamisessa, valvomaan tuotearkkitehtuurin toteutumista sekä organisoimaan tarvittaessa arkkitehtuurimuutosten suunnittelua. Työssäsi arvioit vaatimusten vaikutusta tuotearkkitehtuuriin, sekä neuvottelet ratkaisuista asiakkaidemme ja muiden teknologiatiimiemme edustajien kanssa.

Quux Oy on Pirkanmaalainen nouseva ohjelmistotalo, jonka ohjelmistokehityksen sydän sijaitsee Tampereen Onkiniemessä. Yritys keskittyy tilaus-toimitusketjun hallintaa tehostavien ohjelmistoratkaisujen kehittämiseen. Sovellukset joiden parissa toimimme sijoittuvat laajalla skaalalla device-edge-cloud -ympäristöihin. Asiakaskuntamme käsittää niin kotimaisia PK-yrityksiä kuin kansainvälisiä pörssiyhtiöitä. Erityisen vahva osaaminen meillä on ajoneuvoteollisuuden automatisoiduista ohjelmistotuotannon prosesseista.

Tehtävässäsi menestymisessä auttaa:

  • Monipuolinen tekninen osaaminen ja ohjelmistokehitysmenetelmien ja -työkalujen laaja-alainen hallinta. Pitkä kokemus C++/Java/.Net, TypeScript/JavaScript, sekä AWS/Azure palveluista.
  • Kokemus REST API toteutuksista (JSON, SOAP).
  • Kokemus relaatiotietokannoista (PostgresSQL, MySQL), sekä NoSQL tietokannoista (MongoDB, BaseX, Redis) ja muista käyttämistämme teknologioista (esim. Nginx, Docker).
  • Kokemus erilaisista XML teknologioista.
  • Laaja-alainen kokemus sovellusten kehittämisestä erilaisissa ympäristöissä. Arvostamme erityisesti  pientäkin kokemusta erilaisista käyttöjärjestelmistä ja sulautetuista ympäristöistä.
  • Hyvät kommunikointi- ja tiimityötaidot suomeksi ja englanniksi.

Vastaavasti me Quux Oy:ssä tarjoamme sinulle:

  • Mielenkiintoisia ohjelmistoprojekteja moninaisissa ympäristöissä.
  • Erittäin kokeneen ydintiimin tuen.
  • Näköalapaikan modernien ohjelmistoteknologioiden hyödyntämiseen ja kehittämiseen.
  • Kansainvälisen toimintaympäristön.

Meillä Quux Oy:ssä on joustava työkulttuuri ja mahdollisuus työskennellä etänä myös normaalioloissa. Meillä kehityt haastavissa projekteissa guruksi, halusit tai et. 

Hae mukaan Tampereen huippuluokan kehittäjätiimiimme!

Jos kiinnostuit meistä ja työtehtävästä niin lähetä hakemuksesi sekä  cv sähköpostilla osoitteeseen [email protected] viimeistään 14.5.2021  mennessä. Paikka täytetään joustavasti sopivan henkilön löydyttyä. 

Lisätietoja työtehtävästä  antaa henkilöstöpäällikkö Heidi Merimäki-Tanskanen puh. 010 299 0031 (ma-to klo 13-15 välillä). 

Lisätietoja myös www.letsdoit.fi ja www.quux.fi -sivustolta.