Integroidut pilvipalvelut

Saavutat entistä enemmän, kun suurempi osa perustoiminnoista automatisoidaan yhdistämällä muut toiminnot CRM-järjestelmään. Toteutamme sen kanssasi tavalla, joka tuo eniten hyötyä.

Ehkä mietit, miksi tällaista integrointia tarvitaan? Data on tärkeää raakamateriaalia myynnin lisäämiselle, jotkut näkevät sen jopa myynnin edellytykseksi – joka tapauksessa, tieto on valtaa myös tässä.

Integraation hyöty on yleensä nähty työn päällekkäisyyksien vähentämisessä. Kuitenkin nyt tiedetään, että datan yhdistely eri lähteistä kokonaiskuvaksi tuo rutkasti parannuksia sekä strategiatasolla että päivittäisissä työtehtävissä. Se esimerkiksi auttaa kohdistamaan myyntiponnistukset oikeisiin kohteisiin juuri oikealla hetkellä.

Toteutamme integraatioita esimerkiksi Zapier- ja Integromat- pilvipalveluilla, ja tarvittaessa teemme lisäohjelmointia luodaksemme parhaan mahdollisen kokonaisuuden.

Integroitujen pilvipalvelujen avulla saavutat lisää operatiivista tehoa, joustavuutta ja skaalautuvuutta sekä työn läpinäkyvyyttä.

Tutkimusmatka mahdollisuuksiin

Millaisiin tuloksiin haluaisit yltää? Kerro meille, ja me kerromme sinulle, kuinka sen voi saavuttaa.

Sovi tapaaminen