Asiakaspalvelumme virtaviivaisemmaksi: tutustu Timoon

Let's do !T asiakaspalvelu

 

Let’s Do !T uudisti asiakaspalvelunsa, ja jatkossa tapaat siellä minut. Asiakaspalvelumme tarjoaa tukipalveluiden lisäksi nyt myös yhteydenottopisteen, jonne voit esittää mitä tahansa kysymyksiä tuotteistamme ja palveluistamme.

Oli tarpeesi suuri tai pieni, otan ne vastaan ja varmistan, että asiasi päätyy juuri sille asiantuntijalle, joka parhaalla tavalla osaa vastata sinulle. Varmistan, että asia tulee hoidettua mahdollisimman nopeasti, jotta sinun ei tarvitse odotella jonossa eikä huhuilla perään. Pidän sinut myös ajan tasalla siitä, kuinka asiasi etenee.

Jos haluat tietää softakehityspalveluistamme, välitän kysymyksesi Dev !T -tiimillemme. Uudet verkkosivut yrityksellesi tai vanhojen tuunaaminen tehokkaammiksi ja toiminnallisemmiksi? Välitän asiasi Tell !T -porukalle.Halusitpa tietää Pipedrivestä, Asanasta, Pipechimpistä ja laajemmista tietojärjestelmien integraatioista tai vaikkapa kasvuhakkeroinnista, sisällöntuotannosta ja somekampanjoista, viestisi viedään Get !T– tai Flow !T -asiantuntijoillemme.

Jos sinulla on siis mitä vain tarpeita, toiveita tai tiedusteltavaa, ota minuun yhteyttä. Tavoitat minut verkkosivujemme chatissa, sähköpostitse tai puhelimitse. Älä jää empimään, vaan kysy rohkeasti mitä haluatkin tietää tuotteistamme tai palveluistamme.

PS: Muistathan seurata podcast-sarjaamme, jossa käsittelemme yrityksen digitaalista kilpailuetua, muutosjohtamista sekä muita kiinnostavia aiheita. Keskustelijoina vierailevat mm. Matti Apunen, Heikki Nuutila ja Kari Neilimo.

Timo Pitkävirta

Asiakaspalvelu
010 299 0001
[email protected]

Jätä asiakaspalveluumme yhteydenottopyyntö tästä